Nieuws

11-05-2019

Gouden tips voor wie wil investeren in vastgoed!

1. LOCATIE, LOCATIE EN NOG EENS LOCATIE!

Slim beleggen in vastgoed is een belegging op lange termijn en doe je dus best op een goede locatie of in een regio in volle expansie. Opkomende steden en gemeenten zijn gunstig voor de meerwaarde, niet enkel om terug te verkopen, maar ook qua huurprijs. Hoe beter bereikbaar je pand is, hoe hoger de huurwaarde.

Dillen & Partner is te midden van de Vlaamse Ruit tussen Antwerpen, Brussel, Gent en Leuven. Wegens succes en op vraag van klanten, breiden we onze activiteiten vanuit de Rupelstreek uit naar de Zuidrand van Antwerpen.

 

 

 

2. BOUW EXPERTISE OP!

Slim investeren doe je natuurlijk op basis van goede informatie. Vermijd dus verrassingen en informeer je goed vooraf. Kies het soort vastgoed dat bij je past en het budget dat je wil spenderen. Startersappartementen of eerder iets voor (kleine) gezinnen, ook dit hangt af van wat je wil en op welke locatie je investeert.

Voor vragen over investeringen in de Rupelstreek en omgeving, kan je bij Dillen & Partner terecht op 03 88 44 01 of info@dillenenpartner.be

 

 

3. GROOT KAPITAAL NODIG? DENK AAN HET HEFBOOMEFFECT!

Vaak denkt men dat er een groot kapitaal nodig is voor vastgoedbeleggingen, maar dat is niet altijd zo. Je investeerd wat spaargeld in het goed en de rest kan je financieren via een hypothecaire lening. Hoeveel je kan lenen hangt af van hoeveel je kan afbetalen, je terugbetalingscapaciteit. Voor vastgoed kom je vaak al toe met 20% van de totale belegging in je handen.

Wil je weten hoever jouw mogelijkheden reiken? Neem contact op met Dillen & Partner en we verwijzen je met plezier door naar een expert bij één van onze partners.

 

CONTACTEER ONS VOOR DE LAATSTE VASTGOEDINVESTERINGEN VIA ONZE CONTACT PAGINA